Anėtarėsuar: Mar 29, 2005
Mesazhe: 6086
Vendodhja: Itali
Postuar:
Tue Jun 02, 2009 4:14 pm
FATOS LUBONJA VS ERION VELINA
Nuk e kam fshehur asnjehere respektin qe kam pasur ndaj Lubonjes, nje nder pak intelektualet e ndershem ne Shqiperi.
Po ve kete pjese te marre nga emisioni Opinion.
Nuk i shtoj dot asnje presje fjaleve te Lubonjes, i cili zberthen me se miri fenomenin MJAFT, duke e vene ne qoshe Erion Velinen i cili mbetet pa fjale perballe fakteve dhe perballe Lubonjes humbet papritur elokuencen.
Rrofsh qe na e rifreskove. E ka ndjekur kete debat dhe me ka pelqyer shume. ne fakt u kenaqa kur dikush ja thoshte hapur ato qe ne te tjeret nuk i thoshim dot ose na censuroheshin gazetave si teori konspirative (me urdher te shefafe te shefave)
_________________ For every child that has been born there is a chance to shine, And everyone can have a dream until the end of time
Castor_Troy Boss
Anėtarėsuar: May 28, 2007
Mesazhe: 458
Postuar:
Tue Jun 02, 2009 5:53 pm
Dashamir Shehu eshte i papare fare. Nuk as nje politikan qe flet me drejt per drejte sesa ai.
Po ai skuthi me syze kush eshte ai Blendi Salaj???
Fatos Lubonja mbetet nr 1 i intelektualve shqiptare.
_________________ Baba Kurre S'deshton...!!!
vlonjati Boss
Anėtarėsuar: Oct 30, 2006
Mesazhe: 3328
Vendodhja: irland
Postuar:
Tue Jun 02, 2009 8:16 pm
Upss e beri koqeven kuqe dhe Erioni.Per Dashamire Shehun kam respekt dhe une mbasi flet derjtperdrejte.Erioni ngeli mek mek se nuk kishte argumenta ta kundershtonte ate qe i ngjeshen ne turinje,nje rrahje me shuplaka i ka ber Fatosi
_________________ Life is a roller coaster.......!!!
reli Site Admin
Anėtarėsuar: Mar 29, 2005
Mesazhe: 6086
Vendodhja: Itali
Postuar:
Tue Jun 02, 2009 8:47 pm
Bashkohem me mendimet e siperme persa i perket Dashamir Shehut, edhe mua me pelqen edhe pse jam kungra kauzes qe ai mbron, monarkia, por me duket nje politikan qe flet drejte dhe pasqyron ndershmeri.
Ne realitet nuk e njoh, por nga sa kam pare ne TV me ka lene kete shije.
Postuar:
Tue Jun 02, 2009 10:18 pm
Ca kauze monarkie mbron ai mo Rel, po thuaj ishte pa parti, edhe Pd se donte me, edhe kaq . Hyri aty sa mos me dale vetem si Njela tani.
Si nard Ndoka tek demokristianet. Qe ska lidhje fare.
Por me te vertet qe mua me pelqen sh kur del ne TV. ka edhe humor te lezetshem, i drejte perdrejre, edhe eshte realist.
shum e fort kjo video me beri pershtypje sai cuni krah erion velines qe po degjonte me goj hapur dhe i habitur fatos lubonjen.
ajo qe tha fatos lubonja eshte shum e vertet.un njof ca nga keta perkrahsit e erion velines qe jan te gjithe cuna nga 50kg dhe kerkojn te behen politikan.njerez qe akoma han ne kuriz te prinderve dhe kerkojn te ndryshojn shqiperin kur nuk jan ne gjendje te drejtojn dhe nje grup prej 5vetesh.
dhe keta krahasoen me obamen po harojn qe obama ka 20vjet me shum eksperienc se ata.
keta te gjithe jan peme pa kokra qe bejn sikur do clirojn shqiperin nga okupatori sali berisha.jan te gjithe njerez pa ideal dhe pa atdhetarizem.dhe me vjen keq qe shiten sikur perfaqesojn gjith rinin shqipetare se shof shum njerez qe u besojn ketyre plerave sepse kujtojn se keta do sjellin ndryshim.
Shiko temėn pasuese Shiko temėn e mėparshme
Ju nuk mund tė krijoni tema tė reja nė kėtė forum Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi Ju nuk mund tė modifikoni postimet tuaja nė kėtė forum Ju nuk mund tė fshini postimet tuaja nė kėtė forum Ju nuk mund tė votoni nė votimet e kėtij forumi